FYLDT MØRBRAD
Jeg var begyndt at spise en del svinemørbrad. Med tiden blev mørbradbøffer, eller mørbrad à la crème lidt kedeligt.
Så jeg surfede rundt på nettet og er nu begyndt at lave mørbrad med fyld. Når den er fyldt, barderer jeg mørbraden med bacon, for at holde sammen på det hele.
Idéer til fyld;
Dampet spinat med soltørrede tomater, hvidløg, timian og salvie. Revet citronskal drysses over
___
Pikantost og soltørrede tomater
___
Hakket persille og hvidløg, samt en anelse olie
___
Æbler og svesker. Enten sauteret på en pande, eller hakket fint. Kaldes også Forloren And.
___
Skiver af Brie, drysset godt med basilikum og hvidløg
___
Skiver af Mozzarella og Pesto, rød el. grøn
___
75 g. pinjekerner, 75 g. parmesan og en god håndfuld persille. Evt. et fed hvidløg. Hakkes forholdsvis fint i blender
___
Sauterede svampe og løg
___
Smurt med Dijon sennep og drysset med drænet kapers
___
Jeg bruger ca. 2 pakker bacon, til at bardere en mørbrad. Steges i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min.
|
|
|