KAVIARRAND MED REJER
12-14 personer
200-250 g. rogn fra stenbider eller laks
10 æg
1 tsk. mild carry
1 tsk. paprika
½ l. creme fraîche
½ l. piskefløde
14-16 blade husblads
200-250 g. rejer
citron
peber
dild
evt. laks
Husbladsen udblødes i vand i ca. 10 min.
Æggene koges, og hviderne hakkes - blommerne skal ikke bruges. De hakkede hvider blandes med creme fraîche, paprika, carry og lidt peber.
Fløden piskes. Husblasen knuges for vand og smeltes over vandbad. Den smeltede husblas vendes i en lille portion af creme fraîche-blandingen.
Flødeskummet vendes i creme fraîche-blandingen - og husblasen vendes i.
Den samlede blanding hældes i en form sammen med rejerne, og stilles koldt i min. 2 timer.
Kilde: Thomas Junge
|
|
|