KAVIARRAND MED REJER
KAVIARRAND MED REJER

12-14 personer

200-250 g. rogn fra stenbider eller laks
10 æg
1 tsk. mild carry
1 tsk. paprika
½ l. creme fraîche
½ l. piskefløde
14-16 blade husblads
200-250 g. rejer
citron
peber
dild
evt. laks

Husbladsen udblødes i vand i ca. 10 min.

Æggene koges, og hviderne hakkes - blommerne skal ikke bruges. De hakkede hvider blandes med creme fraîche, paprika, carry og lidt peber.

Fløden piskes. Husblasen knuges for vand og smeltes over vandbad. Den smeltede husblas vendes i en lille portion af creme fraîche-blandingen.

Flødeskummet vendes i creme fraîche-blandingen - og husblasen vendes i.

Den samlede blanding hældes i en form sammen med rejerne, og stilles koldt i min. 2 timer.

Kilde: Thomas Junge

 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite