PIROGGER TIL SUPPE
PIROGGER TIL SUPPE

Petites Bouchées à la Reine (Russe) / Petits Pâtes / Pirozhki

Ca. 13-14 stk.

Dejen:

25 g. gær
3 dl. mælk
50 g. smeltet smør
1 tks. salt
½ kg. hvedemel

Smelt smørret og hæld mælken i. Når dette er håndvarmt, opløses gæren heri.

Tilsæt resten af ingredienserne, saml og ælt dejen.

Lad dejen hvile i køleskab i en lille time.

Dejen rulles tyndt ud, og stikkes ud med en rund udstikker på ca. 8 cm.

Der lægges ca. en spk. fyld på hver dejcirkel, kanterne stryges med æg, og den foldes til en halvmåne.

Piroggerne lægges på en plade med bagepapir, pensles med æg, og bages i ca. 15 min. ved 200 grader.

Forskelligt fyld;

Løg og Champignons

Spinat og fetaost

Kylling

Kød

Det er kun fantasien, der sætter grænserne for fyld, dog skal det ikke være alt for flydende,

Piroggerne kan fryses i ca. 6 måneder

 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite