SALAT MED PÆRER, VALNØDDER OG BLÅ OST |
|
Salat med Pærer, Valnødder og blå Ost
1 romainehoved el. 4 stk. hjertesalat
1 bakke rucola
150 gr gorgonzola
50 gr valnødder
2 pærer
1 spsk citronsaft
1 spsk flydende honning
2 spsk æbleddike
4 spsk valnøddeolie (kan udelades eller erstattes af olivenolie)
Havsalt og peber
Skyl salaten og skær den groft. Læg salaten i en skål. Smuldr gorgonzola over salaten. Hak valnødderne groft og fordel dem henover. Skær pærerne i fine både. Dryp pærerbådene med citronsaft. Så bliver de ikke brune. Rør honning med æbleeddike. Rør valnøddeolien i skefuld for skefuld. Rør så dressingen ikke skiller. Smag til med salt og peber.
|
|
|