TOSCA KAGE
TOSCA KAGE

100 g smør
150 g mel
3 æg
225 g sukker
½ dl. fløde
1½ tks. bagepulver

Toscalaget

100 g mandler
75 g smør
75 g sukker
1 spsk. hvedemel
1 spsk. fløde

_______

Smørret smeltes, og de øvrige indgredienser blandes til en dej, der hældes i en smurt springform.

Bag kagen nederst i ovnen ved 200º i ca. 15 min.

I mens kagebunden bages, tilberedes Toscalaget;

Skold og hak mandlerne. Bland alle ingredienserne til toscalaget i en gryde, varm op under svag varme, det må ikke koge, for så karamelliseres det og skiller. Tag kagen ud af ovnen, smør hurtigt toscalaget på og bag den videre i ca. 15-20 min. Toscalaget skal være gyldent, men prøv med en kødnål, om kagen er gennembagt.

Lad den afkøle lidt i formen, inden den tages ud.

Kilde; Edith Tove Nielsen

Klik her for at få dit eget GoMINIsite